Je bent op zoek naar een mooie keuken en je hebt besloten dat een hoekkeuken de beste optie is voor de ruimte die je hebt. Het grote voordeel van de L-keuken is dat je veel werk- en opbergruimte hebt. Zo kun je niet alleen eenvoudig je potten, pannen en servies opbergen, maar je kunt ook kastjes opofferen om inbouwapparatuur te plaatsen. Zoals een inbouw oven of een inbouw vaatwasser. Hoekkeukens zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar en op je een beetje op weg te helpen hebben wij de mooiste betaalbare keukens in een L-vorm voor je op een rijtje gezet.

Wat kosten betaalbare keukens?

Voordat we inzoomen op de mooiste betaalbare keukens die je op dit moment kunt kopen is het goed om te weten hoeveel een betaalbare keuken kost. Betaalbare keukens zitten in een prijsrange van € 6.000,- tot € 13.000,-. 

Easy Toledo is een mooie betaalbare keuken

De Easy Toledo is een mooie betaalbare keuken die je in verschillende vormen kunt bestellen. Daaronder de populaire hoekkeuken die genoeg werk- en opbergruimte bevat. De keuken is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en wordt standaard geleverd met voorgemonteerde keukenkastjes en een decortop. De laden en deuren zijn voorzien van softmotion en ook de grepen, plinten en stelpoten worden meegeleverd. Daarnaast heb je een ruime keuze in welke extra’s en accessoires je wilt bijbestellen. Let er wel op dat de prijs hoger wordt naarmate je meer en luxueuze extra’s en accessoires bestelt.

Stockton Pro is een populaire keuze

De Stockton Pro zijn populaire betaalbare keukens die je in verschillende vormen kunt bestellen. Daaronder de populaire hoekkeuken die genoeg werk- en opbergruimte bevat. De keuken is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en wordt standaard geleverd met voorgemonteerde keukenkastjes en een decortop. De laden en deuren zijn voorzien van softmotion en ook de grepen, plinten en stelpoten worden meegeleverd. Daarnaast heb je keuze in werkbladen van verschillende materialen en kun je kiezen voor mooie extra’s en accessoires. Let er wel dat de prijs hoger uitvalt als je voor een duurder werkblad en voor luxueuze extra’s en accessoires kiest.

Elgin Alpin: betaalbare keukens met kunststof werkblad

Als je voor de Elgin Alip kiest koop je betaalbare keukens met een kunststof werkblad. De keuken is in verschillende vormen en kleuren te bestellen. Daaronder de populaire hoekkeuken die voor voldoende opberg- en werkruimte zorgt. De keuken is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en wordt standaard geleverd met voorgemonteerde keukenkastjes. De laden en deuren zijn voorzien van softmotion en ook de grepen, plinten en stelpoten worden meegeleverd. Daarnaast heb je keuze in verschillende pakketten voor apparatuur en accessoires. In de basis heb je de keuze in een basic, basic+, comfort, comfort+ of luxe pakket. Hoe uitgebreider het pakket is des te duurder de keuken wordt. Dat is wel iets om rekening mee te houden. 

Je kan misschien ook genieten van: