Heb je last van ongedierte in je huis of ergens anders? Dan is het belangrijk om op tijd een bedrijf voor de bestrijding hiervan in te schakelen, voor het nog erger wordt. Een bestrijdingsservice is van alles gewend en weet precies hoe ze bepaalde ongedierte moeten bestrijden. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf ongedierte te bestrijden als het nog niet heel erg is of om dit zelf te voorkomen. Vaak worden er op websites van deze bedrijven daarom meerdere tips gegeven waar je zelf mee aan de slag kan. Maar heeft regen dan eigenlijk invloed op ongedierte?

Invloed van regen op ongedierte

Regen heeft invloed op ongedierte, maar ook warmte heeft hier invloed op. Als het herfst wordt en er weer meer regen valt, zullen er veel kustervliegen, bedwantsen, rode snuitkevers, ratten, muizen en dennenprocessierupsen tevoorschijn komen. Maar ook als de temperatuur weer omhooggaat, zul je te maken kunnen krijgen met ongedierte.

Zo komen er in de lente veel kakkerlakken, spinnen, vlooien, buxusmotten, muggen, mieren en krekels voor. In de zomer is het natuurlijk nog warmer en ook dan kun je te maken krijgen met bedwantsen, mijten of wespen en ook met bovengenoemde ongedierte. Niks is natuurlijk vervelender dan ongedierte; zeker als het al zo ver is dat je er zelf niks meer aan kunt doen. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een bestrijdingsservice. Ook als je misschien niet precies weet waar je last van hebt, kun je zo’n bedrijf om hulp vragen. Wellicht kunnen zij het probleem wel direct vinden zodat ze er gelijk iets aan kunnen doen. Heb je expliciet last van bedwantsen?

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zijn heel vervelend, omdat je hier last van krijgt op je lichaam. Ze zorgen er namelijk voor dat je jeuk krijgt waardoor er rode plekjes op je lichaam ontstaan. Jeuk is heel vervelend en daarom is het belangrijk om bedwantsen te bestrijden. Helaas komen ze zeker in Nederland steeds vaker voor. Dit komt omdat men veel aan het reizen is en bed wantsen worden meenomen uit andere bedden. Helaas is het voorkomen van bed wantsen ook vrij lastig, maar gelukkig zijn er wel tips om deze beestjes te herkennen.

Het is in ieder geval goed om te weten dat deze beestjes overdag nauwelijks te zien zijn, want ’s nachts komen ze pas tot leven. Vaak zijn ze te vinden in een bedframe of tussen de naden van je matras. Kun je ze niet vinden, maar ruik je wel een zoete geur die voor misselijkheid zorgt? Dan kan dit ook een teken zijn van bedwantsen. Deze geur ruik je echter pas als er echt sprake is van een bedwantsenplaag. Denk jij dat je last hebt van bedwantsen? Bekijk dan alle bestrijdingstips op https://bestrijdingsservice.nl/bedwantsen-bestrijden/ of schakel een bestrijdingsservice in.

Je kan misschien ook genieten van: