Je gaat verhuizen of je bent van plan je woonkamer compleet nieuwe look te geven. Dan is het een mogelijkheid om je woonkamer compleet bij een leverancier te kopen. Deze zogenaamde woonkamersets bieden een aantal handige voordelen, zoals geldbesparing, tijdbesparing, energiebesparing en de realisering van een interieurstijl in je woonkamer. Verder heb je nooit meer miskopen van meubels, die helemaal niet bij je stijl passen, omdat deskundige interieurspecialisten je helpen met het creëren van de woonkamer van je dromen. Binnen een mum van tijd je woonkamer compleet? Check dan de woonkamer sets op Home Discounter.nl. Hier heb je je complete woonkamer binnen acht weken geleverd. Tevens worden veel meubels gemonteerd geleverd en is het geen probleem, wanneer er geen lift in je woning aanwezig is. 

Je woonkamer compleet in meerdere stijlen

Er zijn verschillende woningstijlen, zoals industrieel, landelijk en modern. Je wil je woonkamer uiteraard laten aansluiten bij de rest van je huis. Daarom vind je verschillende stijlen binnen de woonkamer sets. Welke stijl bij je past, is afhankelijk van wat jij mooi vindt. Dat maakt een woonkamer ook zo uniek. Koop je een complete woonkamer ben je niet gebonden aan slechts een stijl. Er zijn genoeg keuzemogelijkheden. 

Stoer en rauwheid in je woonkamer met de industriële stijl

Een woonkamer compleet  in industriële stijl neemt aan populariteit toe. Hierdoor vind je in de woonkamer sets veel woonkamers in deze stijl tegen een lage prijs. Hout en staal zijn elementen, die je in deze woonkamers veelal terug vindt. Donkere kleuren in je meubels zie je vaak binnen deze stijl eveneens terugkomen.

Gezellig in je woonkamer zitten met de landelijke stijl

Een woonkamer compleet in landelijke stijl wordt gekenmerkt door nonchalance en gezelligheid. Elk meubelstuk is erop gericht om je op je gemak te laten voelen. De kleuren zijn neutraal, zodat er rust gecreëerd wordt. Drukke prints zijn daardoor uit den boze. Hoe lichter je je kamer inricht, hoe ruimtelijker deze overkomt. Daarom is het vooral voor de  kleine woonkamers aan te raden lichte kleuren te gebruiken. 

Minimalisme en rechte lijnen in moderne woonkamer sets

Een woonkamer compleet in moderne stijl wordt juist gekenmerkt door strakke designs. Minimalisme is een kernwaarde. Je herkent de rechte lijnen, waardoor je woonkamer een functionele uitstraling krijgt. Kleuren zoals wit, zwart en grijs zijn typische moderne kleuren. 

Luxe en ambacht in klassieke woonkamer sets

Een woonkamer compleet in klassieke stijl kenmerkt zich door verschillende patronen, klassieke vormen en warme kleuren. Hout is binnen deze stijl onmisbaar. De meubels in een klassieke woonkamers laten luxe zien, zijn ambachtelijk vervaardigd en fraai afgewerkt. 

Waan je in Scandinavië 

Een woonkamer compleet in Scandinavische stijl groeit de laatste jaren in populariteit. Rustig, praktisch en eenvoudig zijn woorden die dit type woonkamerset goed beschrijven. Less is more is de leus van een Scandinavische stijl. Lichte interieurs zijn kenmerkend voor deze stijl. Wit is meestal de basiskleur van een Scandinavische woonkamer

Je kan misschien ook genieten van: