Jongens, soms heb je gewoon een ontsnapping nodig van alles! Een heiligdom in een heiligdom waar werk, klusjes en, (ahem) je significante andere aan de kant worden geschoven.

Die plaats van het paradijs wordt gewoonlijk de mannengrot genoemd.

De mannengrot is een wonderbaarlijke plek, waar ontspanning en genieten van de fijnere dingen in het leven (tv, games en overvloedige hoeveelheden alcohol) voorrang hebben op al het andere. Maar het kan moeilijk zijn om een ​​kamer van zo’n epische omvang te bouwen. Tenminste, als je deze gids niet hebt om je op je reis te vergezellen.

Van funky stoelen tot jukeboxen, hier is het 5-stappenproces dat je moet volgen om een ​​geweldige mannengrot te ontwerpen en te creëren.

Krijg de basis gedaan

Dit is een mannenhol. Het gaat extravagantie uitstralen op een zeer mannelijke schaal.

Dat betekent echter niet dat u de basisconcepten van kamerontwerp moet negeren. Zorg er allereerst voor dat uw vloer en wanden zijn ontworpen volgens uw specificaties. Want als je kamer eenmaal compleet is, zijn dit om voor de hand liggende redenen een van de moeilijkste dingen om om te zetten.

Je hebt ook veel planken en opbergruimte nodig. Er zullen veel verschillende spullen in de kamer zijn, dus je moet proberen alles georganiseerd te houden. Rommel is niet gezond voor de sfeer van een ruimte.

Stel je perfecte entertainmentsysteem samen

Geen mensgerichte kamer is compleet zonder een kickass-entertainmentsysteem.

Nu is de tv een gegeven, maar vergeet niet het geluidssysteem, de videogameconsoles en alle andere moderne gemakken die het leven zo zoet maken.

En om hartzeer in de toekomst te besparen, is organisatie – zoals in de vorige stap – belangrijk. Als u een assortiment elektronische apparaten opzet, moet u streven naar een handige structuur die voorkomt dat u voortdurend moet wisselen en veranderen wat is aangesloten op uw hoofdhub (d.w.z. televisie). Een schakelkast voor componenten is daarbij handig.

Stoere stoelen voor heren: kies er een!

Nu je de belangrijkste gadgets en gadgets hebt geconfigureerd, heb je een comfortabele plek nodig om te gaan zitten.

Toegegeven, uw gemiddelde meubel zou voldoende zijn. Maar dit is uw toevluchtsoord – u wilt toch zeker iets dat zowel comfort als een opvallende stijl biedt? Dan zijn funky stoelen de juiste keuze.

Of je nu stoelen wilt in de vorm van een auto of een koelkast in de armleuning, de kans is groot dat er iets tussen zit dat aan je eisen voldoet. En daardoor kunnen stoere stoelen voor mannen – door hun individualistische kenmerken – precies bij je persoonlijkheid passen.

En als dit een kamer is om gasten te ontvangen, kan een verzameling funky stoelen een grote indruk maken op uw familie en vrienden.

Val op met een luxe item

Als u dieper ingaat op het gebied van het inrichten van de kamer met uw interesses, wilt u een of meer unieke items uitkiezen die het de ultieme ruimte maken die helemaal over u gaat.

Als je van videogames houdt, koop dan een arcade-machine. Als je een muziekliefhebber bent, installeer dan een jukebox met al je geliefde deuntjes. Of wat dacht u van een pooltafel, flipperkast of fruitautomaat die de hoeksteen van uw mancave kan worden? Iets in die richting zal de kamer echt naar een hoger niveau tillen.

Lees ook eens deze website

Je kan misschien ook genieten van: