Een slotenmaker, je hebt hem misschien nog nooit nodig gehad maar uiteraard weet je dat je hem kan inhuren om een slot te laten vervangen. Maar er is zoveel meer dat een slotenmaker voor jou kan doen? Denk maar aan een slot van een auto open krijgen of inbraakbeveiliging plaatsen. Vroeg of laat zul je hem ooit eens nodig hebben en dan kan je terecht bij een slotenmaker in Gent! 

Auto openen zonder sleutel 

Er zijn natuurlijk een paar algemene tips om het slot van een auto open te krijgen zonder sleutel. Denk maar aan het gebruik van een schroevendraaier, een kleerhanger, het gebruiken van een schoenveter. Mogelijkheden genoeg om een auto zonder schade te openen. Maar stel je eens voor dat je een van deze mogelijkheden probeert en je maakt de situatie alleen maar erger. Je kan best gewoon een slotenmaker bellen om de schade zo klein mogelijk te houden! 

Inbraakbeveiliging dankzij veiligheidsslot

Je hoopt het nooit mee te maken: een inbraak. Er gebeuren de laatste jaren helaas heel wat inbraken, maar gelukkig blijft het heel vaak ook bij een inbraakpoging en dat is dankzij de veiligheidssloten. Ga je verhuizen of heb je al eens met een inbraak te maken gehad? Bel dan een slotenmaker in Gent en zorg ervoor dat het jou niet (meer) overkomt! De slotenmaker kan een veiligheidsslot installeren zodat inbrekers geen schijn van kans maken. Voel je gerust in je eigen huis!

De oplossing wanneer je bent buitengesloten

En uiteraard zijn er ook nog de standaard situaties waarin een slotenmaker je te hulp kan schieten. Je hebt jezelf buitengesloten of bent je sleutel kwijt. Ook dan kan je natuurlijk een slotenmaker in Gent bellen om je uit de nood te helpen. Hij zal je terug binnen kunnen laten in je woonst en dit door de schade zo klein mogelijk te houden. De slotenmaker zal in eerste instantie proberen het slot open te krijgen, wanneer dit niet lukt moet het slot helaas vervangen worden. 

Je kan misschien ook genieten van: