Indien u in het bezit bent van een huis, een huis gaat kopen of gaat huren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten dat het tegenwoordig erg veel kost om een huis op te knappen en zeker een nieuwe vloer leggen is geen pretje. Het is daarom belangrijk om onnodige stress te omzeilen en bij de juiste verkoper aan te kloppen. Bij Gekophout.nl worden kwalitatief hoogwaardige plinten aangeboden tegen de scherpste prijs en is er een ruim assortiment!

Wat zijn plinten?

Kort gezegd is het een onderstuk van de wand wat zorgt voor een overgang tussen de vloer en wand. De onderkant van een wand loopt al snel beschadigingen op doordat veel mensen er tegenaan lopen of ze hun spullen hier tegenaan schaven. Hierdoor dient het als bescherming van de wand en is het ook een vorm van decoratie en afwerking van het interieur. Dit is ook de reden dat er zoveel verschillende soorten zijn. Ieder huis is tenslotte anders en iedere bewoner heeft zijn eigen wensen. Er komt ook veel om de hoek kijken als u op zoek bent naar de juiste soort. Dit begint met meetwerk, daarna nadenken over het type en de dikte en tot slot de juiste hoogte bepalen.

Plinten kopen

Door het ruime assortiment is het lastig om de juiste keuze te maken. Er zijn tot slot veel verschillende soorten. Enkele voorbeelden zijn hardhout, houten, grenen, buigbare, maar ook MDF plinten. De laatste jaren is deze soort heel populair geworden omdat deze goed passen in zowel moderne als klassieke interieurs. Het gaat hierbij om hoogwaardige kwaliteit, het is eenvoudig te monteren en het materiaal is vochtwerend. MDF is vrijwel altijd een goede keuze en de prijs maakt het alleen nog maar aantrekkelijker. De producten worden rechtstreeks ingekocht bij de fabriek waardoor u geen onnodige grote bedragen hoeft neer te leggen!

Onze hulp, uw huis

Indien u vragen hebt over een van de producten of meer informatie wilt kunt u altijd een bezoekje nemen op de website. Ook voor montagehulp kunt bij Gekophout terecht doordat er duidelijke instructievideo’s op de website staan.

Je kan misschien ook genieten van: