Zo’n 15 jaar geleden zijn mijn vrouw en ik weggegaan uit onze geboorte plaats Hellendoorn. De plaats waar wij beide zijn opgegroeid en waar we beide veel familie hebben wonen. Wij zijn gaan verhuizen naar Enschede omdat wij hier beide werkten. Dit beviel ons jarenlang erg goed. Het enige probleem is dat we in de weekenden een uur heen en weer moesten rijden om familie te kunnen bezoeken. Inmiddels zijn we beide net met pensioen gegaan en kijken we naar de mogelijkheden om terug te kunnen naar onze geliefde geboorteplaats Hellendoorn. Zo kunnen we weer dichtbij familie wonen en ook vanwege onze leeftijd weer teruggaan naar een rustig dorp. Om deze reden zijn we opzoek gegaan naar de juiste verkoop en aankoopmakelaar.

Het verkopen van onze woning

Voor de verkoop van onze woning in Enschede gingen we opzoek naar een Makelaar in Enschede. Hierbij kwamen we uit bij Woonaccent. Zij hebben ons uiteindelijk erg goed weten te helpen bij de verkoop van onze woning. Bij Woonaccent wordt gekeken naar welke situatie er is en welke strategie hier dan bij past. Hierna komt dan de gratis waardebepaling van Woonaccent. Deze manier van werken past erg goed bij ons. De belangrijkste voordelen van Woonaccent Makelaars Enschede zijn dan ook dat ze makelaars met jarenlange ervaring in de Twentse woningmarkt hebben. De beste presentatie van je huis laten zien. Beschikken over een scherpe (online) marketing. Ook hebben ze een zeer goede service, flexibiliteit en openheid. Uiteindelijk kijken weer erg goed terug op de samenwerking met Woonaccent Makelaars Enschede.

De aankoop van onze nieuwe woning

Voor de aankoop van onze nieuwe woning in Hellendoorn zijn we weer opzoek gegaan naar een makelaar in Hellendoorn. Hierbij kwamen we uiteindelijk uit bij Piksen als aankoopmakelaar. Deze professionele makelaar in Hellendoorn heeft de kennis in de regio en weet precies wat wij zoeken. Uiteindelijk hebben ze ook de juiste woning voor ons gevonden waardoor wij helemaal tevreden weer terug kunnen gaan wonen in Hellendoorn. Door het juiste advies op verschillende momenten hebben we uiteindelijk de juiste woning gevonden voor de laagste aankoopprijs.

Je kan misschien ook genieten van: