Ben je op zoek naar efficiëntie, creativiteit en flexibiliteit in een hovenier in Emmeloord en omstreken? Dan is je zoektocht nu beëindigd. Hoveniersbedrijf Hendrickx is de specialist in de polder voor al je tuinontwerpen, tuinaanleg- en tuinonderhoud werkzaamheden. Het bedrijf bestaat uit een klein team van tien gedreven en passionele hoveniers met ieder hun eigen specialisme. Grote en kleine tuinen worden voor je onder handen genomen. Heb je een klein of groot budget te besteden? Dat maakt niks uit. Voor iedere klus is wel een vakman te vinden en je vindt hier geheid de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Ook alle machines, die nodig zijn om je droomtuin te realiseren, zijn aanwezig. Je droomtuin verwerkelijken met klantgerichte vakmannen, die waarmaken wat ze beloven? Dat kan met deze ervaren hoveniers in Emmeloord.

Waarvoor heb je een hovenier in Emmeloord nodig?

Een hovenier heeft meerdere taken bestaande uit onderhoudswerkzaamheden of aanlegwerkzaamheden of een combinatie hiervan. Bovendien kun je een hovenier inschakelen voor het bestrijden van insecten of voor de controle van de gezondheid van je groenvoorzieningen. Het takenpakket van een hovenier in Emmeloord is kortom zeer uitgebreid. Wat betreft onderhoudswerkzaamheden, kun je denken aan zaken als: bemesten, snoeien en trimmen van planten, kappen van bomen, gras maaien en verticuteren. 

De aanleg en overige werkzaamheden van een hoveniersbedrijf

Een hovenier houdt zich niet alleen bezig met het onderhoud van tuinen en andere groenvoorzieningen, zoals parken en plantsoenen. Ook voor de aanleg hiervan zorgt een hovenier. Andere veelvoorkomende werkzaamheden van de vakman zijn bijvoorbeeld: onkruid wieden, het reinigen van de tuin, bestrijding van ongedierte, planten zaaien en planten bemesten. Daarnaast legt een hovenier dus nieuwe planten, struiken en bomen aan. Tevens verzorgt hij de aanleg van andere tuinelementen, zoals vijvers, terrassen, waterpartijen en veranda’s. 

Wat is de prijs voor een hovenier in Emmeloord?

Wat de kosten zijn van een hovenier in Emmeloord en omgeving is moeilijk te zeggen, omdat de klussen waarvoor je een hoveniersbedrijf kunt inhuren zo variërend kunnen zijn. Het beste is daarom vooraf bij je gekozen hoveniersbedrijf een offerte aan te vragen, waarbij er een precieze prijsopgave gemaakt wordt voor jouw werkzaamheden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Gemiddeld kost een hovenier voor onderhoudswerkzaamheden €35 á €55 per uur. Hierbij is een hovenier gemiddeld vier uur voor een klus kwijt, wanneer je zelf regelmatig onderhoud hebt verricht. Voor werkzaamheden betreffende de aanleg van nieuwe groenvoorzieningen liggen de gemiddelde prijzen op €40 á €70 per uur. Wil je een hovenier in Emmeloord en omstreken inhuren, dan kun je het beste een offerte aanvragen op de website om voor jouw werkzaamheden een precieze prijsopgave te ontvangen. Bovendien kunnen veel hoveniers ook zorgen voor je tuinontwerp. De gemiddelde kosten voor een goed ontwerp liggen tussen de €150 en €350 per ontwerp.

Je kan misschien ook genieten van: